Στο πλαίσιο της  συμμετοχής στο πρόγραμμα «Εικονική Επιχείρηση» του Junior Achievement  Greece  δημιουργήθηκε η Εικονική μαθητική επιχείρηση «Beeuty» στην οποία συμμετέχουν (12) μαθητές και μαθήτριες (Α και Β Λυκείου) του 1ου   Προτύπου  ΓΕΛ Χαλκίδας.

 Η εικονική μαθητική επιχείρηση «Beeuty». του 1ου Προτύπου Γελ Χαλκίδας  συμμετείχε στην εμπορική έκθεση στο The Mall Athens την Παρασκευή 16/2/2024, ,οπου συμμετείχαν περίπου 1000 startuppers .

Η Εμπορική Έκθεση διοργανώνεται κάθε χρόνο από τον οργανισμό Junior Achievement πανευρωπαϊκά και αποτελεί μία από τις βασικές δραστηριότητες-διαγωνισμούς, που υλοποιείται στo πλαίσιο του προγράμματος της Εικονικής Επιχείρησης (Company Program), και  έχει ως στόχο τη συμμετοχή και αναγνώριση των επιτευγμάτων των μαθητών σε πολλά διαφορετικά επίπεδα. Παράλληλα ενθαρρύνει την ενεργή συμμετοχή των μαθητών/τριών, φέρνοντάς τους σε επαφή με άλλα συμμετέχοντα σχολεία, προκειμένου να ανταλλάξουν απόψεις, να επικοινωνήσουν, να αναπτύξουν την έννοια της ευγενούς άμιλλας και του συναγωνισμού καθώς και να  αναπτύξουν τις δεξιότητες παρουσίασής τους. 

“Βeeuty”  το όνομα που επέλεξαν για την εικονική τους επιχείρηση οι μαθητές και οι μαθήτριες. Είναι συνδυασμός δύο λέξεων. Της λέξης “bee” που σημαίνει μελίσσα και της λέξης “beauty “ που σημαίνει ομορφιά. Αγνά φυτικά φυσικά συστατικά του τόπου  , της Εύβοιας,  συντελούν στην βιολογική και συγχρόνως οικολογική παραγωγή των κεραλοιφών , των σαπουνιών , των αποσμητικών , των λιπ μπαλμ καθώς και των κρεμών σώματος και χεριών  της εικονικής μαθητικής επιχείρησης.

Υποστηρικτές μας: 

Inspirational mentor: Κυριάκου Αιμίλιος,Πρόεδρος  ΔΣ JA Greece, Διευθύνοντας Σύμβουλος της Citi Ελλάδος,Κύπρου και Μάλτας.

Εθελόντρια μέντορας: Παλλίδου Μαρία    Co-Founder & CFO PhosPrint

Υπεύθυνες καθηγήτριες: Μπούρου Ζωή, Αθανασίου Εύη

ΟΙ μαθητές/τριες που συμμετέχουν: 

Βασιλείου Γεώργιος, Εμμανουηλίδης Χρήστος, Ευαγγελίδου Αικατερίνη, Δαιναβάς Σωτήρης, Κουλιάκη Αγγελική,Νεκτάριος Παπαγεωργίου, Θανάσης Παπαδόπουλος, Παπαναστασίου Νικόλαος, Κολίτσης Δημήτριος,Τραμπάζαλης Ευάγγελος,Ιωσηφίδου Ζωή,Παπαδόπουλος Αθανάσιος,Μπουλούτης Νικόλαος.

«Μια γεύση από την συμμετοχή μας στην Μαθητική Εμπορική Έκθεση Αθήνας! Τα μέλη της ομάδας μας Beeuty από το 1ο Πρότυπο Γελ Χαλκίδας παρουσιάσανε σήμερα την επιχειρηματική τους ιδέα σε πιθανούς πελάτες αλλά και την κριτική επιτροπή του @Junior Achievement Greece! Ελπίζουμε να κατακτήσουμε μια θέση στο τελικό εθνικό διαγωνισμό και ίσως εκπροσωπήσουμε την Ελλάδα στον Πανευρωπαϊκό διαγωνισμό @Gen_E!

Μείνετε συντονισμένοι  στην πορεία σας και ελπίζουμε το ταξίδι σας στην επιχειρηματικότητα να συνεχίσει!

https://linktr.ee/beeuty

https://www.facebook.com/beeutyjagreece

https://www.instagram.com/beeuty_jagreece

#JuniorAchievementGreece #eikonikiepixeirisi2024 #jaeurope #jaworldwide #Gen_E»

Από την παρουσίαση της Beeuty στην ΕΡΤ:

Μαθητική Εμπορική Έκθεση Αθήνας 2024 LIVE στην ΕΡΤ